Kapcsolat

Design Kirilla

Belsőépítész és Lakberendező Stúdió

Vezető Tervező – Kirilla Kinga okleveles építészmérnök, lakberendező
+36-20-4718395
kinga@kirilla.hu
kirilla.hu

4034 Debrecen, Mézeshegy u. 6.

 

Bemutatkozó

A Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán szereztem a diplomámat. Az ott megszerzett műszaki és esztétikai tudást később lakberendezői képzésen egészítettem ki az aktuális trendek megismerésével, illetve stílusismerettel. Az épületek jelentik számomra a munkát és a hobbit egyben.

Minden munka kihívás és felelősség. A belsőépítész felelőssége, hogy a megrendelő elképzeléseit megértse és formába öntse számára. Mindeközben a belsőépítész felelőssége, hogy a falak “rakosgatása” közben átlássa, hogy az milyen mértékű műszaki feladatokkal jár együtt.

Az elkészült rajzok a megrendelő számára megmutatják “milyen lesz”. Ugyanakkor a belsőépítész feladata a szakemberek számára is pontos útmutatást adni a kivitelezéshez. Ezért  méretezett, kótázott részletrajzok sora készül egy-egy tervhez. Burkolatkiosztások, gépészeti rajzok, építész rajzok, csomópontok. Fontos, hogy a teljes belső kivitelezést a belsőépítész tervező végigkísérje, a kivitelezési hibákat időben korrigálja. Így kerülhet minden pontosan a helyére.

A belsőépítész feladata az is, hogy tisztában legyen az átalakítások költségeivel is. A megrendelő számára optimális, észszerű megoldást kell minden esetben megtalálni. Az esetek nagy részében épp emiatt nem kész bútorokkal, nyílászárókkal dolgozunk, hanem egyedieket tervezünk, majd gyártó partnereink elkészítik, beépítik.

Speciális műszaki problémákhoz ipari géptervezésben járatos kollégánkat vonjuk be. Saját CNC műhelyünkben és ipari gyártópartnereink segítségével  mindenre találunk észszerű és működő megoldást.